LUBLIN
przedstawiciel
regionalny


 

 

 

 

 

 

KONTAKT

Biuro handlowe na województwo lubelskie

20-601 Lublin
ul. Zana 38A/512

Tel.  601 731 032
        601 731 804
        601 731 041
        601 731 003
        e-mail:
jpr@jpr.lublin.pl




Budowa i zasada działania
Zastosowanie w domkach
jednorodzinnych

Gama urządzeń - karty katalogowe
Gwarancja
Dobór urządzeń
Warunki zabudowy i montaż
Wymagania i zastosowanie w punktach zbiorowego żywienia i innych
Konserwacja i eksploatacja
Atuty urządzeń
Alarmy


Produkcja zgodna z normami europejskimi i normą polską  PN-EN 1825-2:2005

WSZYSTKIE WYROBY ZNAKOWANE SĄ ZNAKIEM

GAMA URZĄDZEŃ - KARTY KATALOGOWE

JPR 1001- mini separator tłuszczu - specjalnie dla małej i dużej gastronomii -                   instalacja pod posadzką

Wydajność: 1,5 l/s-20l/s

Wyposażenie podstawowe:
 
- komora separacyjna
 - pokrywa z polietylenu
 - wentylacja

Wyposażenie dodatkowe:
 - nadstawki o wysokosci 320 mm typ B
 - włazy żeliwne o wytrzymałości 15T
 - alarm wizualny (typA/B)

Materiał - Polietylen

Parametry techniczne:

Przepływ 1,5l/s
Objętość całkowita 190l
Pojemność separatora 150l
Objętość składowa tłuszczu 98l
Długość - L 810mm
Szerokość - W 660mm
Wysokość - H 500mm
Średnica wlotu i wylotu 110mm
Wysokość - wlot/wylot 310/280mm
Ilość włazów 1 szt
Ciężar 20kg
Nadbudowa typ B

 

Copyright© by mm 2006